Лазерен принтер копир скенер Lexmark X656de
  • Лазерен принтер копир скенер Lexmark X656de
  • Лазерен принтер копир скенер Lexmark X656de
  • Лазерен принтер копир скенер Lexmark X656de

Лазерен принтер копир скенер Lexmark X656de

420,00 лв.
С вкл. данък

Многофункционално устройство Lexmark X656de със скорост на печат 55 стр/мин.

Презареждане на тонер касетата за 25 000 копия и гаранция до 24 месеца!

Количество
Изчерпано


Обновено многофункционално устройство Lexmark X656de със скорост на печат 55 стр/мин. с консуматив с много голям капацитет.

С голям интуитивен екран, който работи с докосване, давайки ви бърз и лесен достъп до функциите на устройството и документите, които обработвате.

Лесен за инсталиране и употреба, предлагайки ви висококачествено копиране и сканиране. Опциите за двустранен печат и бързината от 55 страници на минута са предпоставка за ефективна работа на голям брой от потребители. ScanBack софтуера за управление на сканирането по мрежа ви дава голям набор от настройки на формат и изпращане на сканираните документи до съответния потребител. Вградената мрежова поддръжка с възможност за печат, сканиране и администриране е незаменима при работа на принтера в офиси  с голям брой потребители.

Принтера е с гаранция 24месеца или 50 000 копия при условие, че работи с касети рециклирано в Про Карт ООД. Има възможност (ако принтера е свързан в мрежа и има достъп до интернет), да уведомява администратора и отдела за поддръжка при консуматив под 10%, при което може да подготвите (или ние да ви подготвим) пълна касета за да се обезпечи непрекъснатото използване на машината.

X656

Конкретни референции

Реновиран
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.