Трансферна пудра за сублимация върху памук
  • Трансферна пудра за сублимация върху памук
  • Трансферна пудра за сублимация върху памук

Трансферна пудра за DTF и сублимация върху памук

10,00 лв.
С вкл. данък

Позволява Ви да направите сублимация върху памук със сублимационен принтер и термопреса - без нужда от специално оборудване.

Използва се и при DTF печат върху текстил.

Опаковка
Количество

Трансферната пудра за сублимация върху памук се използва за направата на сублимационни трансфери бърху памук и други видове текстил. Осигурява дълготрайност на отпечатаното изображение при използване само на сублимационен принтер, хартия за трансфер (много е важно да се използва правилната хартия при използване на пудра) и термопреса за прехвърляне на трансфера.

Изображението се отпечатва върху хартията и докато все още е мокро се поръсва с подрата. Излишното количество пудра се изтръсква от хартията. Изпича се в тунелна сухилня (или незатворена докрай термо преса) на 100 градуса за 30-60 секунди и се оставя да изстине.

Трансферира се върху текстила при температура 180 градуса и време 20-50 секунди в зависимост от материала. Оставя се да изстине. След това трансферната хартия се намокря с вода посредством гъбичка и се оставя да поеме влагата в продължение на 5-9 минути в зависимост от хартията. Отлепя се внимателно и след това може да се фикрира допълнително за 10-15 секунди на 150-180 градуса с под силиконова хартия (тук чудесна работа може да ви свърши хартия за печене на сладки).

Една опаковка пудра от 100 гр. е достатъчна за трансфер на 20-30 броя отпечатки с размер А4.

За допълнителна информация относно използване на пудрата при трансфер, може да се свържете с нас.

Powder_100

Конкретни референции

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.