Epson EcoTank L805
  • Epson EcoTank L805
  • Epson EcoTank L805

Принтер Epson EcoTank L805

600,00 лв.
С вкл. данък

Фотопринтер с безжична мрежа, който Ви дава шестцветен фотопечат с ниска цена и високо качество. С удобството на вградена система за подаване на мастило, печат върху CD / DVD и печат без полета на стандартни формати хартия. Има възможност за печат от телефони и таблети.

Количество
Изчерпано


Тук би трябвало да препишем едни доста дълги характеристики от производителя, за които сме сигурни, че никой не ги чете.  Така впрочем правят болшинството от сайтове, които продават този продукт и затова ще напишем няколко други неща относно продукта. Ще изкажем нашето мнение за принтера Epson L805, което важи в пълна сила и за по старите модели като L800, P50 и R285.

От дългогодишния си опит с фото принтери за снимки и CD-та, само можем да кажем, че за нас принтерите са Epson и всички останали, ако говорим за мастилено струйни принтери с фото качество и висока надеждност. Създадената от японските инженери механика и печатаща глава, използвани и в този модел на Eposn са се доказали в годините за които се произвеждат и вграждат в предлаганите 6 цветни принтери от Epson на пазара. Първият принтер, който използва тази глава и механика е Epson R285 (R290), който е на пазара от 2008 година и за който още могат да се намерят ревюта и доста теми във форуми за принтери и фотография.

Интересното сега е, че принтера се предлага с безплатно удължаване на гаранцията до 36 месеца (12 + 24 Months Carry-in, 3000 pages) след регистрация на "www.epson.eu/printerwarranty " до 31.03.2022 г. И все пак, не забравяйте, че гаранцията е до 3000 копия независимо за колко време са направени.

Ако имате въпроси относно технически характеристики или друга информация относно този принтер, може да се свържете с нас.

Epson_L805

Конкретни референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.